Mozilla Firefox 27.0.1 Türkçe [ x86 - x64 ] - Katılımsız

0 yorum
Mozilla Firefox 27.0.1 Türkçe [ x86 - x64 ] - Katılımsız

Mozilla Firefox 27.0.1 Türkçe [ x86 - x64 ] - Katılımsız 

Mozilla Firefox, uzun yıllardır en iyi web tarayıcılar arasındaki yerini koruyor ve böylece her ne kadar diğer web tarayıcılarının güçlü rekabetine maruz kalsa da varlığını kararlı bir şekilde sürdürüyor.


 Pek çok kullanıcının en kolay şekilde kullanabileceği basit arayüzü, hızı ve eklentileri sayesinde tüm web gezintisi ihtiyaçlarını karşılayabilen program, geçmişte çok kaynak tüketmekle suçlanıyordu ancak günümüzdeki diğer web tarayıcıları şu anda Firefox'tan çok daha fazla sistem kaynağı tüketir hale gelmiş durumda.

En popüler web sitelerinizi listeleyebileceğiniz sık kullanılanlar menüsüne, gizli pencere ile kişisel gizliliğinizi koruyabileceğiniz bir mod ve web sitelerini daha hızlı açabilmek için yeni geliştirmelere sahip olan Firefox 26'nın web sitelerini oldukça güzel bir şekilde gösterebildiğini de eklemek gerek. Firefox, aynı zamanda web programlama ile uğraşanların da en sevdikleri web tarayıcıları arasında yer alıyor. Zira Firebug desteği sayesinde hazırlanan web sitelerini çok daha kolay bir şekil inceleme ve arkaplanda olan bitenleri gözleme olanağına sahip olabiliyorsunuz.

Güvenlik bakımından işi oldukça sıkı tutan Mozilla sayesinde Firefox tek başına pek çok web tehdidinin de önüne geçebiliyor. Özellikle kullanıcılardan sık sık şikayet gelen ve sisteme zararı dokunan dosyaları indirirken sizi uyaran program, böylece malware, spyware, virüs ve trojan özellikleri barındıran dosyalara karşı bir seviyeye kadar koruma sağlayabiliyor. Pop-up pencereler gibi web gezintisini keyifsiz hale getiren uygulamalar da Firefox sayesinde hemen ortadan kaldırılabiliyor ve program bunu otomatik olarak gerçekleştiriyor. İndirdiğiniz dosyaları geçici olarak durdurma, devam etme ve listeleme gibi özellikler barındıran dosya indirme yöneticisi de web tarayıcıları arasında en iyilerden bir tanesi.

Aynı zamanda, barındırdığı tema ekleyebilme yeteneği sayesinde Firefox'unuzun görünümünü bambaşka bir hale getirebilir ve kendi seveceğiniz şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Bilgisayarlar arasında senkronizasyon desteğini kullanarak tüm şifre, kullanıcı adı, sık kullanılanlar, formlar ve geçmiş bilgilerini bilgisayarlarınız arasında otomatik olarak transfer de edebilirsiniz. Eğer web gezintiniz anlık bir sorundan dolayı yarıda kalırsa en son açık olan sayfaları da geri açabilir ve böylece veri kayıplarının da önüne geçebilirsiniz.

Mozilla Firefox'un öne çıkan özellikleri arasında şunlar yer alıyor;

Çoklu sekme desteği
Sekmeleri gruplayabilme özelliği
Bilgisayarlar arası senkronizasyon
Malware, Spyware, ve virüs koruması
3 boyutlu web gezintisi yapabilme
Sık kullanılanlar
Eklenti desteği
Firebug ile web programlama desteği

Mozilla Firefox 27.0.1 Türkçe [ x86 - x64 ] - Katılımsız


ÖNEMLİ NOT:
* eski sürümü kaldırdıktan sonra pc yeniden başlatın ve artıkları temızleyiniz.
# Programı yönetici olarak kurunuz
# Antivirüsünüzü devre dışı bırakınız



Boyut: 24 mb 
compress: exe/ sifresiz 
Tarama: KIS 2014 / Durum Temiz 
Platform: Windows vista / 7 / 8 / 8.1

Mozilla Firefox 27.0.1 Türkçe [ x86 - x64 ] - Katılımsız 



Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. LÜTFEN DİĞER KONULARDA DA YORUM YAPINIZ ...