Google Chrome 33.0.1750.154 Final ( TR ) Multilanguage [ x86 - x64 ] - Katılımsız

0 yorum



Google Chrome 33.0.1750.154 Final ( TR ) Multilanguage [ x86 - x64 ] - Katılımsız 

Google Chrome 33.0.1750.154 Final ( TR ) Multilanguage [ x86 - x64 ] - Katılımsız 

Dünya üzerinde kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen internet tarayıcılarının başında yer alan Google Chrome, kullanıcılara sunmuş olduğu daha hızlı ve gelişmiş web deneyimi sayesinde rakiplerinden sıyrılmaktadır.

Bir diğer yandan sade ve şık tasarımıyla da kullanıcıların beğenisini toplamayı başaran Chrome, sürekli olarak geliştirilmektedir ve bu geliştirmeler sonucunda hızı, sadeliği, kolay kullanımı ve güveni kullanıcılarına sunmaktadır.

2008 yılından beri sürekli olarak kendini geliştiren ve üzerine yeni özellikler ekleyerek kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran Google'ın tarayıcısı stabil bir kullanım arayan tüm kullanıcıların tercihi olmayı başarmıştır.

Bir diğer yandan oldukça kolay bir kurulum işlemine sahip olan Google Chrome'u indirdikten sonra bilgisayarınıza kurmak için yapmanız gereken tek şey birkaç kez devam butonuna basmaktan ibarettir.

Oldukça temiz ve göze hoş gelen kullanıcı arayüzü üzerinde kullanıcıların web sayfalarını gezerken kullanmak isteyecekleri tüm işlevler farklı butonlar aracılığıyla tarayıcının kullanıcı arayüzü üzerine minimalistik bir şekilde yerleştirilmiştir.

Ayrıca isteyen kullanıcılar için tamamen özelleştirilebilir tema desteğine de sahip olan Google Chrome'u isterseniz kendi hazırlayacağınız temalarla veya başka kullanıcılar tarafından hazırlanmış olan tema paketleriyle de kullanabilirsiniz.

Tarayıcınızı özelleştirmenin bir diğer yolu da Google Chrome mağazası üzerinde yer alan ve her gün sayısı artmakta olan eklentilerden istediklerinizi tarayıcınız üzerine kurarak, web deneyiminizi istediğiniz yönde geliştirmektir. Oyun, eğitim, yaşam tarzı, seo ve daha birçok farklı işlev için binlerce eklenti Google Chrome Web Mağazası üzerinde kullanıcıları beklemektedir.

Google Chrome'un güzel özelliklerinden bir tanesi de kullanıcıların kişisel verilerinin güvenliğini sağlamak amacıyla geliştirilen gizlilik modu olarak dikkat çekmektedir. Bu mod sayesinde kullanıcılar internet üzerindeki günlük aktivitelerini her zamanki gibi yerine getirebilirler ama tarayıcılarını kapattıkları anda tüm geçmiş bilgileri ve çerezler otomatik olarak silinmektedir.

Akıllarda sade tasarımı ve internet sayfaları üzerinde dolaşırken sergilemiş olduğu yüksek performansıyla yer eden internet tarayıcılarının başında gelen Google Chrome, bana göre yüksek performans ve sadelik isteyen tüm internet kullanıcılarının tercih etmesi gereken ilk seçenek.

Google Chrome'un Öne Çıkan Özellikleri:

Hız
Sadelik
Güvenlik
Gizlilik
Özelleştirme
Oturum açma
Hızlı başlangıç
Uygulama kısayolları
Dinamik sekmeler
Çökme kontrolü
Anında yer imleri
Ayarları dışa ve içe aktarma
Daha hızlı ve kolay indirmeler

KURULUM NOTLARI: 
Antivirüsünüzü mümkünse devre dışı bırakınız .
Kurulumu Yönetici olarak yapınız. 
Kurulum tamamlanana kadar programı açmayınız 

Anasayfa= www.google.com.tr Olarak ayarlanmıştır. 
Boyut: 37 MB 
Sıkıştırma: Exe/ Şifresiz 
Tarama: KIS 2014 / Durum Temiz 
Platform: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 
MD5: 6CE2B4DF8C6B761B7B7E6598DC4CF999 



Google Chrome 33.0.1750.154 Final ( TR ) Multilanguage [ x86 - x64 ] - Katılımsız 



Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. LÜTFEN DİĞER KONULARDA DA YORUM YAPINIZ ...