Razer Game Booster 4.2.45 Final [ x86 - x64 ] - Katılımsız

0 yorum
Razer Game Booster 4.2.45 Final [ x86 - x64 ] - Katılımsız

Razer Game Booster 4.2.45 Final [ x86 - x64 ] - Katılımsız 

Bilgisayarınız ne kadar eski de olsa Razer Game Booster ile Oyun Canavarı yaratabilir, tüm oyunlarınıza tek merkezden erişebilir ve optimize edebilir, gerçek zamanlı ses kaydı ve video çekimi yapabilir, ekran görüntüsü yakalayabilirsiniz.

Razer Game Booster indirRazer Game Booster ne işe yarar? Sisteminizde oyun oynarken ihtiyaç duyulmayan gereksiz uygulamaları “Launch Yükle” butonuna tek tıklamanızla kapatır ve büyük ölçüde kaynak tasarrufu sağlayarak sisteminizin ve oyunlarınızın performansını artırır. Böylece oyunlar sırasında sıklıkla görülen PC donması, bilgisayar kaynaklı lag ve benzeri sorunları ortadan kaldırırarak yüksek FPS ile oyun oynamanın zevkine varırsınız. Oyundan çıktığınızda ise bilgisayarınızı tekrar normal durumuna getirir. Ayrıca proğramı yüksek kaynak tüketen diğer yazılım ve uygulamalarda da kullanmanızı tavsiye ederiz.

Razer Game Booster Yüksek FPS ile Lagsız Oyunlar Oynayın

Game Mode: Bu özellik, oyun oynanırken ihtiyaç duyulmayan ve gereksiz kaynak tüketimine sebep olan fonksiyon ve uygulamaları geçici olarak kapatır ve bu sayede tüm kaynakları oyuna ayırarak yüksek oyun performansı almanızı sağlar.

Ayar Modu: Bilgisayarınızın genel performansını artırmak için; ince ayarlar, defrag ve driver sürücü güncelleştirmelerini yapmanızı sağlar.
Share Mode: Oyun içerisinde gerçek zamanlı ses kaydı yaparak, video çekerek ve ekran görüntülerini yakalayarak arkadaşlarınız veya Youtube vb. platformlarda paylaşma imkanı sağlar.

Razer Game Booster downloadRazer Game Booster yazılımı kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinmek ve indirme bağlantısı için IObit Game Booster sayfasını ziyaret edebileceğiniz gibi aşağıdaki bağlantılardan XP ve üzeri işletim sistemleri için farklı versiyonlarını download edebilirsiniz.

Razer Game Booster Üye Olma

Yazılımı kullanabilmek için kurulumdan sonra eğer daha önceden alınmış bir üyeliğiniz yoksa çıkan pencereden Razer Game Booster ”Create Account” sekmesine geçip e-posta adresinizi ve şifrenizi girmeli, kutucuğu işaretleyip butona basmalı ve e-postanıza gönderilen doğrulama linkine tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra uygulamayı tekrar çalıştırıp e-posta adresinizi ve şifrenizi girerek yazılımı etkinleştirebilirsiniz. Razer Game Booster üye olma ile ilgili aşağıdaki görseli inceleyebilirsiniz

Razer Game Booster 4.2.45 Final [ x86 - x64 ] - Katılımsız



KURULUM NOTLARI: 
Antivirüsünüzü mümkünse devre dışı bırakınız .
Kurulumu Yönetici olarak yapınız. 
Kurulum tamamlanana kadar programı açmayınız 
Boyut: 40.5 MB 

Sıkıştırma: Exe/ Şifresiz 
Tarama: KIS 2014 / Durum Temiz 
Platform: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 
MD5: 57941B08395B9523CDB1B345280C12D6 



Razer Game Booster 4.2.45 Final [ x86 - x64 ] - Katılımsız 


Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. LÜTFEN DİĞER KONULARDA DA YORUM YAPINIZ ...