Zoom Player MAX 9.0.1 Final ( TR ) Multilanguage [ x86 - x64 ] - Katılımsız

1 yorum


Zoom Player MAX 9.0.1 Final ( TR ) Multilanguage [ x86 - x64 ] - Katılımsız 

Zoom Player MAX 9.0.1 Final ( TR ) Multilanguage [ x86 - x64 ] - Katılımsız 

Çoklu ortam yürütücü (Multimedia player) yazılımlarından birisi olan Zoom Player, kod çözücü (Codec) gereksinimi en az olan playerlardan birisidir. Bu özelliği sayesinde hemen hemen tüm ses ve video dosyalarını dinleme ve izleme imkanı sağlıyor.

Oldukça küçük boyutuna rağmen bir çok popüler media player yazılımından daha üstün yeteneklere sahip olan zoom player.

Zoom Player, adından da anlaşılacağı üzere, izleyicinin en uygun resim boyutunu seçerek video filmleri keyifle izlemesini sağlayan yakınlaştırma özelliklerine sahiptir. Fare fonksiyonları özel eylemlerle ilişkilendirilebiliyor. Ara yüzdeki düğmeler ve “Control Bar” özgürce yeniden tanımlanabiliyor. Tam ekran video izlerken bile özel bir menü üzerinden programın tüm fonksiyonlarına erişilebiliyor.



Zoom Player 7, zip formatıyla sıkıştırılıp arşivlenmiş dosyalardan da ek bir işlem uygulamadan video izleme ve müzik dinleme imkanı sağlıyor. bilinen tüm video codeclerini destekliyor ve CD-DVD oynatırken tüm mevcut programların (WinDVD, PowerDVD vb.) özelliklerini birebir uygulayabiliyor. Program ile AC3 Filtresi, NVDVD Filtreleri, VideoSoft Çözücü Desteği, VMR9 hataları giderilmesi ve Daha gelişmiş kabuk desteği de geliyor.


Programın Desteklediği Video Formatları :

DVD, XVID, DIVX, AVI, QuickTime (MOV), Windows Media (WMV/ASF), Flash (SWF), Flash Video (FLV), Cellphone 3GPP (3GP), Ogg Movie (OGM), Real Media (RM/RMVB), Super VideoCD (SVCD), VideoCD (VCD), MPEG (MPG), MPEG2 Program (M2V/VOB), MPEG2 Transport (TS/TP/TSP/TRP/M2T/PVA), MPEG4 (SP/ASP), MPEG4 AVC (H.264), MPEG4 ISO (MP4), Matroska (MKV), Media Center DVR (DVR-MS), VP3, VP6, Digital Video (DV), Motion JPEG (MJPEG), FLIC (FLI/FLC).

Programın Desteklediği Ses Formatları :

MP3, Windows Media (WMA), Advanced Audio Coding (AAC), SHOUTcast (Streaming), Free Lossless Audio CODEC (FLAC), CD-Audio (CDA), Dolby Digital (AC3), Wave Audio (WAV), Digital Theatre Surround (DTS), LPCM, Monkey Audio (APE), Real Media (RA), OGG Vorbis (OGG), MusePack (MPC), OptimFROG (OFR), Shorten (SHN), True Audio (TTA), WavPack (WV), Apple Lossless Audio Coding (ALAC), MIDI, Matroska (MKA), MO3, IT, XM, S3M, MTM, MOD, UMX.

Programın Desteklediği Resim Formatları :

JPEG (JPG), PNG, GIF, BMP, ICO, WMF, EMF, JFIF, RLE, WIN, VST, VDA, TGA, ICB, PCC, SCR, RPF, RLA, TIFF, FAX, EPS, PCX, SGI, BW, PSD, PDD, PPM, CEL, PIC, PGM, PBM, PCD, CUT, PSP, PN.


KURULUM NOTLARI: 
Antivirüsünüzü mümkünse devre dışı bırakınız .
Kurulumu Yönetici olarak yapınız. 
Kurulum tamamlanana kadar programı açmayınız 

Boyut: 13.6 MB 
Sıkıştırma: rar/ Şifresiz 
Tarama: KIS 2014 / Durum Temiz 
Platform: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 
MD5: 56EC5600F379A4AA076566BAB357F2AD 



Zoom Player MAX 9.0.1 Final ( TR ) Multilanguage [ x86 - x64 ] - Katılımsız 



1 yorum:

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. LÜTFEN DİĞER KONULARDA DA YORUM YAPINIZ ...