Iobit Uninstaller 2.1 Multilanguage [x86 - x64] - Portable

0 yorum
Iobit Uninstaller 2.1 Multilanguage [x86 - x64] - Portable

Iobit Uninstaller 2.1 Multilanguage [x86 - x64] - Portable

Kimilerine göre o Kullanılabilecek En iyi program kaldırma aracı!!!

IObit firması tarafından geliştirilen bu program kaldırma yazılımı sayesinde bilgisayarınızda kurulu olan programları listeleyebilir ve seçtiğiniz programları tamamen bilgisayarınızdan silebilirsiniz.

Çoklu silme desteği olan program program kaldırma sonrasında sistem taraması yaparak program tarafından bilgisayarınızda bırakılmış olan artık dosyaları da bularak tamamen silebilmektedir.

IObit Uninstaller sol panelde programları kategorilendirerek kaldırmak istediğiniz programları kolay bir şekilde bulmanıza yardımcı olmaktadır. Bu kategoriler şunlardır;

Tüm programlar,
Araç çubukları,
Son eklenenler,
Büyük boyutlu programlar,
Az kullanılanlar,
Windows güncelleştirmeleri.

Kaldırmada sorun yaşadığınız programlar için Kaldırmaya zorla (Force Uninstall) özelliği ile sorunsuz bir şekilde kaldırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Kaldırma işlemi öncesinde program otomatik olarak Sistem geri yükleme noktası oluşturarak, olası sorunlarda sisteminizin çökmesini önlemektedir.

Manage özelliği ile bilgisayarınızda yüklü olan programların listesini txt dosya türünde bilgisayarınıza kaydedebilir ve sistem geri yükleme noktasını görüntüleyebilirsiniz.



Boyut: 2 MB
Sıkıştırma: rar / Şifresiz
Tarama: Kaspersky İnt. Sec. 2012 / Durum Temiz
Platform: Windows Xp / Vista / 7

a






a


a




Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. LÜTFEN DİĞER KONULARDA DA YORUM YAPINIZ ...