ImTOO PDF to Word Converter 1.0.2.1116 [ x86 - x64 ] - Katılımsız

0 yorum

  



ImTOO PDF to Word Converter 1.0.2.1116 [ x86 - x64 ] - Katılımsız

Word Converter ImTOO PDF birden fazla çıkış profilleri Office Word dosyalarını PDF dosyalarını dönüştürebilirsiniz bir PDF dönüştürme aracıdır. Basit ve kullanışlı, ImTOO PDF to Word Converter özgün yapısı ve unsurları ile DOC, DOCX ve RTF biçimleri Word dosyalarını PDF dosyalarını dönüştürme yapabiliyor korudu. Sadece iki adımda dönüştürme işlemini tamamlamak için: sürükle ve uygulama ve "Convert" butonuna PDF dosyaları açılır!
Word Converter ImTOO PDF Adobe Acrobat veya Adobe Reader olmadan küçük bir pencerede önizleme kaynak PDF dosyaları sağlar. Herhangi bir sayfa açmak için ve sayfa aralıkları dönüştürmek için karar belirtmek will sayfaları çevirebilirsiniz.


Ana Fonksiyonlar:
• Word PDF WordConvert PDF dönüştürme. sistem gereksinimi göre dosyaları Word DOC, DOCX veya RTF PDF dosyalarına dönüştürmek için Turu.
Kaynak PDF Source PDFThumbnail görüntüle • Küçük görün. Adobe Acrobat veya Adobe Reader, kolay ve uygun bir başlangıç olmadan küçük modunda kaynak PDF dosyalarını görüntülemek için izin verilir.
• Doc PDF dönüştürme Sayfa Aralıkları WordSpecify PDF dönüştürme Sayfa Aralıkları belirtin. Eğer geçerli sayfa, bütün sayfaları dönüştürmek için hangi sayfaları veya başka bir sayfaya bir sayfadan diğerine dönüşüm başlatmak belirtebilirsiniz.

Temel Özellikler:
sayfa düğmeleri saygısız thumbnail • Önizleme kaynak PDF dosyaları ve flip sayfaları özgürce sağlanır ve sayfa numaraları elle de yazabilirsiniz.
• Arka plan çalışan diğer uygulamalar için daha fazla CPU kaynaklarını yedek kullanılabilir.
• Otomatik, bilgisayar tarafından stand veya dönüştürme görevleri bittikten sonra hiçbir şey, hibernate, kapatma, uygulamadan çıkın.
• Çok dilli arayüzler Japonca, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Almanca, Basitleştirilmiş veya Geleneksel Çince dilinde sunulmaktadır.


UNREGİSTERED YAZACAKTIR. CRACKLENMİŞTİR. SALLAMA KULLANICI ADI - SERİAL GIREBILIRSINIZ


Boyut: 15 MB
Sıkıştırma: rar / Şifreli
Tarama: Kaspersky İnt. Sec. 2012 / Durum Temiz
Platform: Windows Xp / Vista / 7






Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. LÜTFEN DİĞER KONULARDA DA YORUM YAPINIZ ...