DUYURU !!!

11 yorum


ARKADAŞLAR FARKETTİĞİNİZ ÜZERE SİTE İÇİNDE GÖRSEL AÇIDAN BAZI YENİLİKLERE VE DAHA HIZLI BIR SITE ICIN BAZI ALTYAPI CALISMALARI YAPIYORUM. SİZDEN RİCAM LÜTFEN SİTEYE GİREREK BANA GÖRÜŞLEİNİZİ SİTE DE YORUM OLARAK YAZMANIZ.

ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDIYORUM.

SAYGILARIMLA

DoctoR Katılımsız..

11 yorum:

  1. Sizi tekrar görmek çok güzel.Tablet pc ler için programlar bekliyoruz.Özellikli internet security gibi.Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. design işini bir halledelim siteyi oturtayım kısa surede başlayacagız dostum. yorumlarınızı eksık etmyın.

      DoctoR Katılımsız

      http://doctorsilent.blogspot.com/

      Sil
  2. Hocam birde katılımısz kurulumlarla ilgili ve anlatım kısmı acılırsa sevinrm.Videolu anlatım yeri sizin programlarınız cok güzel ve stabil oluyor sizin videolu anlatımlarınızı bekliyorum....,

    YanıtlaSil
  3. Doctor sen napmışsın ya baştan aşağı değiştirmişsin :D eline sağlık fakat senden bir ricam var şu kocaman kocaman duran paylaşım butonlarana bir çare bul abi sola endeksli yazının üzerine geliyor benim bilgisayar netook 1024x600 ekran görüntüsü sıkıntı oluyor...birde bloga otomatik sayfa yenileme kodu koymuşsun herhalde abi tam yorum yazıcam 3 kere yenilendi yazdıklarımı note pad de yazmak zorunda kaldım...emeğine sağlık...ayrıca tasarım için sana soracaklarım da olucak yakın vakit

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşa katılıyorum, ben de ipadden giriyorum, simgeler güzel ama fazla devasa ! bir de sayfa yenileme olayı gerçekten hoş değil... selamlar, sevgiler.... hoşgeldin !

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  4. seo çalışmaları devam edıyor. evet sıteyı bastan asagı yenıleme derdındeyım. sıte kendını yenılemesını anasayfaya cekmeye calısıyorum dedıgın gıbı konu ıcınde sıkıntı cıkartabılıyor.

    kolay gelsın

    YanıtlaSil
  5. Hoş Geldin.Doctor.

    Katılımsız Programları Merakla Bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  6. DOCTOR GELMİŞ, ASKERDENMİ KAÇTI ACABA.... :):):):)
    Site ile ilgili söylenecek bir şey yok ki gayet güzel, aslında burada sitenin görünüşünden öte paylaşım yapan kişinin dürüstlüğü ve paylaşılan programların güvenirliği.... şunu belirtmek isterimki herhangi bir program gerektiğinde güvendiğim üç beş site, kişilerden birisiniz.... bu arada noliy yauf bu site kendi kendini yeniliyor, neyse o düzelir yakında.... sizi tekrar görmek güzel ki sizide özleyenlerin sayısı artmış galiba benden söylemesi, fazla uzak kalmayın....

    YanıtlaSil
  7. Vay doctor hoş geldin senin proğramları özlemiştik.Bu arada site arayüzü hayırlı olsun merakla bekliyoruz ortaya nasıl bir şey çıkacak bakalım.

    YanıtlaSil
  8. D.S. Hoşgeldin dostum !!!!

    Sitenin tasarımının değiştiğini gördüğümde çok sevindim, hem geldiğini anladım, hem de eski tasarım kaliteni yansıtmıyordu , güzel olmuş, tebrikler !!!

    Program falan yüklemicem hiç, şimdilik ihtiyacım yok, bi hoşgeldin diyim dedim :)) haydi kolay gelsin , emeklerine sağlık....

    Not: Mustafa Kemal' in adı veya fotoğrafı olan hiçbir yerde henüz kalitesiz bir iş ve eylem görülmemiştir... Allah esirgesin, ülkemizi ve kurucusunun hatıralarını!!!

    YanıtlaSil

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. LÜTFEN DİĞER KONULARDA DA YORUM YAPINIZ ...