Sun Java Runtime Environment 6 Update 29 || Katılımsız

0 yorum

a

Sun Java Runtime Environment 6 Update 29 || Katılımsız

Java altyapı uygulamalarına destek sunan bu program java 7 deki platform destek eksikliği, hanuz bir çok alt yapının java 7 ye destek verememesi üzerine 6 versiyonu üzerinden update lere devam ediyor. şu anda 7 sürümünün beta olması nedeniyle en kararlı sürüm olarak çıkan bu versiyonla java uygulamaları daha kararlı çalışıyor.




Java yazılımı online oyun oynamanızı, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla sohbet etmenizi, konut kredinizin faizini hesaplamanızı ve resimleri üç boyutlu olarak görüntülemenizi sağlar. Java programlama diliyle yazılan, tarayıcınız aracılığıyla erişebileceğiniz bu uygulamalara küçük uygulama veya "applet" denir. Şirketler intranet uygulamalarında ve diğer e-iş çözümlerinde de Java uygulamalarından yararlanır. Bu yazılım internet'e, televizyondaki gerçek zamanlı grafiklere, kameralarla anlık görüntülemeye ve cep telefonları ile masaüstü bilgisayarlardaki çok oyunculu oyunlara etkileşim kazandırır. Gittiğiniz her yerde Java teknolojisi yanınızdadır.

Boyut: 17 MB
Sıkıştırma: rar / Şifreli
Tarama: Kaspersky İnt. Sec. 2012 / Durum Temiz
Platform: Windows Xp / Vista / 7

a




PASSWORD/PAROLA: doctor

Üstteki linkte, linklerin silinmemesi için SKYMONK şifrelemesine geçtim. Tıkladiğiniz anda inen küçük arayüz ile premium indirme olanağı sunan bu öellik artık sizinle.
İndirme bağlantısı inen arayüzde mevcuttur ve otomatik olarak indirme hemen başlar. durdurabilir, devam ettirebilirsiniz boyut ve zaman ne olursa olsun.
Eski arayüzü systemtraydan kapatmadan yenisini başlatamazsınız bilginiz olsun.Premium fırsatı sadce size özel.


SKYMONK ILE LETITBITTE DURDURMA DEVAM ETME DAHA HIZLI INDIRME RESIMDEKI GIBIDİR





Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. LÜTFEN DİĞER KONULARDA DA YORUM YAPINIZ ...