Maxidix Wifi Suite 11.11.8 Build 71 [ x86 - x64 ] - Katılımsız

1 yorum
Maxidix Wifi Suite 11.11.8 Build 71 [ x86 - x64 ] - Katılımsız

Maxidix Wifi Suite 11.11.8 Build 71 [ x86 - x64 ] - Katılımsız

Maxidix Wifi Suite Wi-Fi bağlantıları üzerinde tam bir kontrol sağlar ve kullanışlı ekstra özellikler kümesi sağlayan bir benzersiz ve kullanımı kolay bir yazılımdır.



Wifi Suite temel özellikleri:

Ad hoc ağlara otomatik bağlantıları.
Windows Vista bu yana, ad hoc ağlara bağlanmak veya otomatik olarak yeni bir ad hoc ağlar oluşturmak mümkün değildir. Bu evde 2 veya daha fazla bilgisayar var ve bunların birbirine bağlı tutmak istiyorsanız, o zaman Kablosuz Erişim Noktası (WAP) kullanmak zorunda anlamına gelir. Wifi Suite bilgisayarınızı kullanma WAP kullanmaya gerek kalmadan otomatik olarak ve form ad hoc ağlara bağlanmak mümkün olacak.
Bilgi Bol ve doğruluk.
Wifi Suite Wi-Fi bağlantı, ağlar ve ağ profilleri hakkında mevcut tüm bilgileri verir. Yüzdesi doğrulukla Ağ sinyal kalitesi. Her ağ her radyo istasyonunun özellikleri dahil olmak üzere Wi-Fi bağlantıları 80′den fazlası özellikleri, ..
İthalat ve ağ profilleri aktarın.
Maxidix Wifi Suite ile Wi-Fi profilleri ihracat ve daha sonra kullanmak üzere kaydetmek mümkün olacak. Örneğin, yedekleme ve sonra OS yeniden oylandı sonra bilinen ağlara erişimi geri yükleyebilirsiniz.
Geolocation.
Maxidix Wifi Suite çevredeki Wi-Fi ağları tarafından sağlanan bilgileri kullanarak geçerli konumunuzu tespit etmenize olanak tanır. Wifi Suite yakındaki ağların MAC adresleri ve sinyal gücünü toplar ve Google Konum Belirleme Hizmeti kullanarak konumunuzu algılar, böylece aslında bulunduğu yerden haritada gezinmeye başlayabilirsiniz.
Hızlı bağlayın.
Windows bir kablosuz ağa bağlandığında, en az iki kez ağ bilgilerini günceller: Her ağ anahtarı kullanarak bağlantı kurmaya çalışın sonra sonra da kimlik doğrulama ilk önce ve. Böyle bir davranış, önemli bağlantı süresini artırır. Bağlantı işlemini hızlandırmak için, Maxidix Wifi Suite başka bir algoritma kullanır: bu ağlar için tarama sırasında yalnızca bir kez, gerekli tüm bilgileri alır. Bu özellikle yeni ağlara bağlanırken üzerine, 6 kata kadar ağa Wifi Suite bağlanmasını sağlar.
Ağ istatistikleri.
Ağ etkinliği monitör ve ağ bağlantıları monitör size Wi-Fi bağlantısı ve Internet trafiği kullanan tüm süreçler hakkında bilgi verir.
Maxidix Wifi Suite 11.11.8 Yapı 71 Değişiklikler
Arayüz geliştirildi
Ağlar sekmesinde bağlı ağ vurgulanır
etkin IP Profiller kolay hangi IP ayarları o anda her ağ bağdaştırıcısı için ayarlanmış bulmak için yapım vurgulanır
şebeke arama algoritması geliştirildi
ağ bağlantısı algoritması geliştirildi
Bulunan ağlar sıralamak ve filtrelemek için katma yeteneği
IP Profilleri hızlı iyileşme özelliği
Bağlantıları bir hata giderilmiştir izlenen işlem kapanması durumunda doğacak izlemek
Diğer küçük düzeltmeler

Maxidix Wifi Suite 11.11.8 Build 71 [ x86 - x64 ] - Katılımsız




Boyut: 4 MB 
Sıkıştırma: exe / Şifresiz
Tarama: KIS 2012 / Durum Temiz
Platform: Windows Xp / Vista / 7


Glary Utilities Pro 2.52.0.1698 ( TR ) Multilnguage [ x86 - x64 ] - Katılımsız
K-Lite Mega Codec Pack 9.6.8 [ x86 - x64 ] - Katılımsız



1 yorum:

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. LÜTFEN DİĞER KONULARDA DA YORUM YAPINIZ ...