Web Studio v5.0.0.23 [ x86 - x64 ] - Katılımsız

4 yorum


Web Studio v5.0.0.23 [ x86 - x64 ] - Katılımsız

Web sitesi mi yapmak istiyorsun, ama hiçbir bilginiz yok mu, İşte bu programı indirin neler yapabildiğinize siz bile şaşıracaksınız.


Web Studio, kolay bir biçimde web sayfaları oluştarabilceğiniz bir programdır.Kodlama bilginiz olmadan sizde kısa süre içersinde kendi web sitelerinizi yapabilirsiniz.Program içersinde menü yapımından,video ekleme araçlarına kadar bir çok özellik mevcuttur.Ayrıca elinizde var olan html kodlarıda programın html kod editörü sayesinde çalıştırabilirsiniz.




Bu program web sayfalarını geliştirme ve destekleme özelliğine sahiptir. HTML/XHTML, javascript, CSS ve diğer web dilleri ile çalışmaktadır. Program Tags Designer, Template Editor ve LightPad gibi programları da içermektedir. Programla resimleri etkileyebilir ve ya resimlerin türlerini değiştirebilirsiniz. Ayrıca programda bulunan tasarım yöneticisi ile projelerinize çok kolay ulaşabilirsiniz.
















Boyut: 208 MB 
Sıkıştırma: exe / Şifresiz
Tarama: KIS 2012 / Durum Temiz
Platform: Windows Xp / Vista / 7




a







a


4 yorum:

  1. hocam 476 mb boyut olarak verilmiş. ama 220 mb boyutunda yanlış mı yazıldı yoksa gerçek boyut sıkıştırılmış biçimde mi?

    YanıtlaSil
  2. boyut yanlıs gırılmıs. duzeltıyorum

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler emeğine sağlık kardeş.

    YanıtlaSil
  4. Linkler kırık

    YanıtlaSil

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. LÜTFEN DİĞER KONULARDA DA YORUM YAPINIZ ...